top of page
Image by Rod Long

SOCKERBEROENDE?

DAGS ATT BLI AV MED DITT
SOCKERBEROENDE?

Thanksgiving middag

Socker, socker, socker

När jag träffar mina klienter vid en hypnossession handlar det i stort sett alltid om de val vi gör och har gjort i livet och hur vi hamnat där vi är. Vad kan vi göra för att bryta de mönster som gjort att vi hamnat där. 


Det gäller även de val vi gjort kring vår kost. Idag är det socker i stort sett ALL mat vi äter, så för den som har en hjärna som triggas av socker så är det inte helt lätt att bryta dessa mönster.

Tillsammans ser vi till att du får ett mål du kan klara och en plan för hur du ska nå dit och vi ska ju även se till att du kommer hela vägen i mål.

Image by Element5 Digital

är du fast i sockerberoende och vill ha hjälp till nya vanor?

För dig som har en sockerhjärna och vill ha hjälp till ett bättre liv med bättre vanor och bättre val.

Jag erbjuder

  • regelbundna samtal/coachning där vi gör upp mål och en plan för dig och där du är och för det du vill uppnå.

  • Vill du, så lägger vi in en hypnossession någonstans där det passar så att vi boostar alla delar av dig och skapar nya spår i din programmerade sockerhjärna.

Läs mer här

0.jpg

är du redo för nästa steg i ditt liv - ett steg där du Har kontrollen?

Boka i ett helt förutsättningslöst möte där jag får berätta hur jag kan hjälpa dig och där du får berätta om vad du vill, vad du har för mål och drömmar med att bli sockerfri.

Du bokar ditt introduktionsmöte via min bokningskalender som du hittar via denna länk
Det första mötet sker över telefon och är helt förutsättningslöst och gratis. 

Det brukar ta ca 30 - 40 minuter

Boka ditt introduktionssamtal här

Kvinna med vit skjorta

Redan från första mötet kände jag stort förtroende och tillit till Ulrika både som den varma person hon är och med sin kunskap. Hon har med stort engagemang anpassat våra möten utifrån mig och mina behov. Jag har under processens gång insett saker om mig själv och fått verktyg för att hjälpa mig själv framåt. Ulrika har varit en viktig pusselbit för att ta mig ur en svår livssituation och jag känner nu att jag lever ett liv jag då bara kunde drömma om. Är tacksam att jag valde att kontakta just Ulrika, för att starta min positiva spiral och är motiverad att nu fortsätta framåt.

Tack Ulrika!

bottom of page