top of page
frihet_edited_edited.jpg

HYPNOS & RTT ÄR ETT FANTASTISKT VERKTYG FÖR DIG SOM VILL:

 • Stärka ditt självförtroende och din självkänsla

 • Öka din motivation och styrka

 • Få hjälp mot stress, oro, ångest eller depression

 • Arbeta bort rädslor & fobier som begränsar dig

 • Känna dig trygg och säker i offentliga sammanhang och miljöer

 • Kunna tala offentligt eller inför en grupp

 • Personlig utveckling och mental träning

 • Gå ner, eller upp i vikt

 • Släppa osunda matvanor

 • Bli sockerfri

 • Sova gott om nätterna

 • Ändra vanor som håller dig tillbaka

Du kanske vet var Du är i livet…
Du vet kanske var du Du vill gå?
Du kanske vet Ditt varför? Men Du behöver hjälp med HUR, men många av oss vet inte ens var vi är idag och var vi vill vara imorgon.
Jag ger Dig verktygen till Ditt nästa steg! 
Rapid Transformational Therapy (RTT) är en snabb,effektiv metod att skapa kraftfulla, positiva och varaktiga förändringar i hela ditt sätt att tänka, känna och agera.RTT är en blandning av hypnoterapi, psykoterapi, NLP och KBT och ger snabba, effektiva långsiktiga resultat.

HYPNOS & RTT

90-120 minuter 1800 kr
Med hjälp av RTT och Hypnos får du hjälp att förändra ditt liv effektivt och bestående. Jag hjälper dig till bättre självförtroende, dina fobier, din stress, oro och ångest. Viktminskning, sluta röka, smärthantering, sömnbesvär och beroenden.

INTRODUKTIONSSAMTAL INFÖR DIN HYPNOS & RTT

ca 45 min KOSTNADSFRITT

Önskar du att ditt liv så annorlunda ut? Att du stressade mindre, mådde bättre, hade mer ork och lust att leva livet? Saknar ditt liv mål och mening eller behöver du hjälp med att hitta fokus. Boka en tid för ett kort introduktionssamtal så berättar jag mer om hur jag, utifrån det du önskar och vill, kan hjälpa dig framåt.

Boka tid för ett förutsättningslöst samtal där jag berättar mer om RTT och hypnos och hur jag kan hjälpa dig att skapa ett friare liv.

VAD ÄR HYPNOS OCH HUR KÄNNS DET?

Hypnos är en teknik som man använder för att nå trans vilket är ett fullt naturligt tillstånd.

Ett tillstånd mycket likt där vi är när vi fångas i handlingen i en spännande bok eller film eller i mellanstadiet mellan sömn och vakenhet.

Läs mer här

VAD ÄR RTT?

Rapid Transformational Therapy –RTT
är en terapiform utvecklad av Marisa Peer
( utsedd till Englands främste terapeut flera år i rad ) som under mer än 30 år arbetat med många av världens ledare och kända personer.

Det är en lösningsfokuserad terapiform med en kombination av det bästa från Hypnosterapi, Neurolingvistisk programmering ( NLP ), Psykoterapi och Kognitiv beteende terapi ( KBT ).

I RTT går man till roten och ursprunget till klientens problem och kan till skillnad mot mycket annan terapi lösa klienten problem med bara en till tre sessioner.

RTT är känt för dess snabba och effektiva och varaktiga förändringar av tankar, känslor och handlingar.

HUR GÅR EN SESSION TILL?

1. Steg ett är att boka ett introduktionssamtal där vi formulerar och sätter en målbild kring var du är idag och var du vill vara. Det gör vi oftast via telefon i förväg för att du ska få ut så mycket som möjligt av din session när du kommer till mig

Läs mer här

NÄR KAN JAG SE RESULTAT?

Hypnos är otroligt effektivt och skapar snabba, effektiva förändringar men du måste själv vilja skapa förändring.
Är du med och aktivt lyssnar på din inspelning och jobbar på din förändring så kommer resultaten.

 • Omedelbart – det tar bara några dagar för förändringarna att integreras.

 • Undan för undan – det kan ta upp till 6 månader innan alla förändringar är på plats men de allra flesta har märkbara förändringar inom 1 månad.

 • Fördröjd reaktion. Helt plötsligt en dag är problemet borta. Man märker inte av förändringen förrän efteråt när man ser tillbaka och inser hur mycket som ändrats. Ibland kanske andra omkring dig lägger märke till förändringarna innan du gör det.

bottom of page