top of page
screen (2).jpg

HYPNOS & RTT 

RTT OCH HYPNOS ÄR ETT FANTASTISKT VERKTYG FÖR DIG
SOM VILL:

 • Stärka ditt självförtroende och din självkänsla

 • Öka din motivation och styrka

 • Få hjälp mot stress, oro, ångest eller depression

 • Arbeta bort rädslor & fobier som begränsar dig

 • Känna dig trygg och säker i offentliga sammanhang och miljöer

 • Kunna tala offentligt eller inför en grupp

 • Personlig utveckling och mental träning

 • Gå ner, eller upp i vikt

 • Släppa osunda matvanor

 • Bli sockerfri

 • Sova gott om nätterna

 • Ändra vanor som håller dig tillbaka


Du kanske vet var Du är i livet…Du vet kanske var du Du vill gå? Du kanske vet Ditt varför? Men Du behöver hjälp med HUR, men många av oss vet inte ens var vi är idag och var vi vill vara imorgon.


Jag ger Dig verktygen till Ditt nästa steg! 

Rapid Transformational Therapy (RTT) är en snabb, effektiv metod att skapa kraftfulla, positiva och varaktiga förändringar i hela ditt sätt att tänka, känna och agera.

RTT är en blandning av hypnoterapi, psykoterapi, NLP och KBT och ger snabba, effektiva långsiktiga resultat.

frihet_edited.jpg

INTRODUKTIONSSAMTAL INFÖR DIN RTT/HYPNOS

ca 45 min KOSTNADSFRITT

Önskar du att ditt liv så annorlunda ut? Att du stressade mindre, mådde bättre, hade mer ork och lust att leva livet? Saknar ditt liv mål och mening eller behöver du hjälp med att hitta fokus. Boka en tid för ett kort introduktionssamtal så berättar jag mer om hur jag, utifrån det du önskar och vill, kan hjälpa dig framåt.

Boka tid för ett förutsättningslöst samtal där jag berättar mer om RTT och hypnos och hur jag kan hjälpa dig att skapa ett friare liv.

RTT / HYPNOS

90-120 minuter 1800 kr

Med hjälp av RTT och Hypnos får du hjälp att förändra ditt liv effektivt och bestående.
Jag hjälper dig till bättre självförtroende, dina fobier, din stress, oro och ångest. Viktminskning, sluta röka, smärthantering, sömnbesvär och beroenden.

Ingenting att boka just nu. Titta in snart igen.
VAD ÄR HYPNOS OCH HUR KÄNNS DET?

Hypnos är en teknik som man använder för att nå trans vilket är ett fullt naturligt tillstånd.

Ett tillstånd mycket likt där vi är när vi fångas i handlingen i en spännande bok eller film eller i mellanstadiet mellan sömn och vakenhet.

I det här tillståndet är du mer öppen och mottaglig för förändringar och det är här man som bäst kan frigöra sig från gamla mönster och osunda tankar och handlingar och skapa nya programmeringar.

Det finns ingen särskild hypnoskänsla som man kan säga är typisk men det är ett otroligt avslappnat och samtidigt mycket fokuserat tillstånd.

Du har full kontroll och kan inte tvingas till saker du inte vill.

Vad kan hypnos och RTT hjälpa mig med?

Hur går en session till och måste vi ses eller fungerar hypnos på distans?

Allt vi är och gör börjar med en tanke.

Om det så är att kliva upp på morgonen så kommer tanken före handlingen.

Genom hypnos och tankens kraft får du resurser att omprogrammera dig till mer eller mindre vad du vill. Det handlar om att omstrukturera de tankar du tänker om en viss sak/händelse/känsla.

I RTT går vi till roten och ursprunget till varför du gör som du gör, känner som du känner och ofta sätter dig själv i andra hand. Varför du inte lever ditt liv helt och fullt och är den fantastiska person som du faktiskt är.

Hypnos kan hjälpa dig att

– Hitta dig själv och ditt livssyfte

– Stärka ditt självförtroende och din självkänsla

– Känna dig trygg och stark

– Gå ner/upp i vikt

– Äta bättre och bryta osunda mat ovanor

– Bli fri från beroenden

– Bli en bättre talare

– Sova bättre

– Bli av med din stress, oro och ångest

– Smärthantering

– Sorg

m.m.

VAD ÄR RTT?

Rapid Transformational Therapy?

Rapid Transformational Therapy – RTT är en terapiform utvecklad av Marisa Peer ( utsedd till Englands

 främste terapeut flera år i rad ) som under mer än 30 år arbetat med många av världens ledare och kända personer.

Det är en lösningsfokuserad terapiform med en kombination av det bästa från Hypnosterapi, Neurolingvistisk programmering ( NLP ), Psykoterapi och Kognitiv beteende terapi ( KBT ).

I RTT går man till roten och ursprunget till klientens problem och kan till skillnad mot mycket annan terapi lösa klienten problem med bara en till tre sessioner.

RTT är känt för dess snabba och effektiva och varaktiga förändringar av tankar, känslor och handlingar.

HUR GÅR EN SESSION TILL?

1. Steg ett är att boka ett introduktionssamtal där vi formulerar och sätter en målbild kring var du är idag och var du vill vara. Det gör vi oftast via telefon i förväg för att du ska få ut så mycket som möjligt av din session när du kommer till mig.
 

2. I steg två ses vi antingen hos mig eller via Skype eller Zoom ( det fungerar precis lika bra – ibland till och med bättre då du är hemma i din egen, välbekanta miljö ) där guidar jag dig in i trans via olika hypnostekniker. 
 

3. I sessionen går vi tillbaka till roten och ursprunget till att du gör som du gör, känner som du känner eller det som just du vill arbeta med. Vi hittar de inställningar och programmeringar som du tagit på dig genom livet och som gör att du kanske fastnat, trampar runt i gegga.

Det är här som RTT är så otroligt kraftfullt och effektivt.

Det är först när vi vet vad som triggar och skaver som vi kan släppa det och lämna det bakom oss och det är först då vi kan installera en helt ny DU den DU som har fått stå tillbaka och som nu är redo att ta plats och växa.

4. De ca 15-20 sista minuterna av din session är det bara ljust.

Nu bygger vi upp, stärker och skapar. Denna del spelar jag in och skickar med dig som en ljudfil att lyssna på varje dag i minst 21 dagar för att VERKLIGEN befästa och installera i dig.

BOKA TID FÖR ETT INTRODUKTIONSSAMTAL

Önskar du att ditt liv så annorlunda ut? Att du stressade mindre, mådde bättre, hade mer ork och lust att leva livet? Saknar ditt liv mål och mening eller behöver du hjälp med att hitta fokus. Boka en tid för ett kort introduktionssamtal så berättar jag mer om hur jag, utifrån det du önskar och vill, kan hjälpa dig framåt.

NÄR KAN JAG SE RESULTAT?

Hypnos är otroligt effektivt och skapar snabba, effektiva förändringar men du måste själv vilja skapa förändring.
Är du med och aktivt lyssnar på din inspelning och jobbar på din förändring så kommer resultaten.

 • Omedelbart – det tar bara några dagar för förändringarna att integreras.

 • Undan för undan – det kan ta upp till 6 månader innan alla förändringar är på plats men de allra flesta har märkbara förändringar inom 1 månad.

 • Fördröjd reaktion. Helt plötsligt en dag är problemet borta. Man märker inte av förändringen förrän efteråt när man ser tillbaka och inser hur mycket som ändrats. Ibland kanske andra omkring dig lägger märke till förändringarna innan du gör det.

bottom of page