top of page
Allt börjar med en tanke.
Vilka tankar låter du styra ditt liv?
Så här tänker/jobbar jag

Albert Einstein sa “Galenskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig olika resultat.
Om du vill uppnå andra resultat, gör då inte samma sak.”

Vi tänker uppskattningsvis mellan 60.000 och 70.000 tankar varje dag och ungefär 90% är samma tankar som vi tänkte igår och ju oftare du tänker en tanke, desto lättare är det att tänka den tanken igen.

Jag kan hjälpa dig bryta ditt invanda tankemönster så att du kan skapa en ny fräsch start med nya värderingar och tankar som ger dig den förändring du behöver.

Livet består av ständiga förändringar. Ibland kan eller vill vi inte följa med. Det händer saker vi inte kan kontrollera, som är läskiga eller bara ovana. Även om vi vet att det vore bättre om vi slutade röka, gick ner i vikt, kunde slappna av mer och sluta stressa eller kanske sova bättre så är det så svårt. Men måste det vara det? Våra hjärnor är programmerade till att skydda oss från fara och de kommer alltid att försöka hålla oss kvar i det som är bekant och välkänt även om vi skulle må bättre av att bryta mönstret. Många gånger kan vi hålla kvar i vanor och beteenden som i det långa loppet skadar oss i stället för att hjälpa oss. Våra sinnen är också programmerade till att på att lyssna på två saker, orden som du säger till dig själv och de bilder du målar upp i ditt huvud. Vi lever till stor del i det förflutna och om vi ska kunna förändra våra liv så måste vi ändra det sätt vi lever och tänker.
 

Hypnos i kombination med en balansering av dina energier ger dig bättre förutsättningar för att läka och må bra.

Vad är det som ger dig energi och har du tänkt på vad som dränerar dig?
Ofta kan vi inte sätta fingret på vad som är fel och när jag arbetar med klienter i hypnos så går vi till roten och ursprunget till var, när och varför ett visst beteende eller handling uppkom så att vi kan bryta dessa mönster och skapa nya, bättre och sundare vanor och tankar.

Vi är en fantastisk komposition av kropp, tanke och känsla som bildar en helhet.
När alla delar samverkar är vi i harmoni, i balans och mår bra. När vi inte är i balans uppstår blockeringar och vi kanske får ont i kroppen, tankarna tar över. Vi kommer i otakt. Allting består av energi som vibrerar med en viss frekvens. Varje del av dig har sin egen unika frekvens och när den hamnar i otakt kan vi på olika sätt arbeta för att den ska komma i balans igen.
Jag arbetar med hypnosen som grund för att bryta gamla mönster och ovanor och tar sedan hjälp av en Healy** för att balansera dina frekvenser antingen i kombination eller var för sig.

 

Läs mer om Healy och frekvensterapi här

bottom of page