top of page
healy-editions_gold.jpg

Healy Gold Cykel

Guldcykel Guldfrekvenserna har utvecklats i samarbete med den portugisiska klinikchefen och forskaren Nuno Nina. Nuno Nina har behandlat tusentals patienter på sina kliniker med sina beprövade behandlingsprotokoll i över 15 år.

Guldcykeln baseras på tre program: Balans, Helhet och Rena.
Balans är avsett att energetiskt balansera de fysiska.

Balans syftar på den bioenergetiska balansen i njurar, cirkulation, lymfsystem och hormoner. Det är det perfekta programmet för en djupgående bioenergetisk balansering av kroppens energifält.

Helhet de känslomässiga funktionerna.

Programmet Helhet är för själen vad Balans är för kroppen. Det är avsett att hjälpa dig återfå din känslomässiga balans. Prestation kräver stöd. Energi är avsett att hjälpa dig hantera hälsoutmaningar bioenergetiskt, oavsett om du är en vältränad idrottare på tävlingsbanan, en stressad chef eller en upptagen mamma. 


Rena stimulerar utsöndringsorganen så att kroppen lättare kan återhämta sig från miljömässiga orsaker till energetiska obalanser.

Programmet Rena är den perfekta startpunkten för alla som använder Healy första gången. Det är avsett att hjälpa organismens energifält att återhämta sig från de bioenergetiska effekterna av miljöföroreningar, toxiner, ohälsosam kosthållning och andra negativa faktorer. Vi ser ett försvagat bioenergetiskt fält som orsaken till många akuta och kroniska obalanser. Stärk ditt energifält genom lämplig träning, hälsosam näring och rent vatten. Vårda syftar på ta hand om, med andra ord förebygga en rad bioenergetiska sjukdomar. Den sköra balansen i olika kroppsfunktioner är mycket viktig för vårt välmående och vår hälsa.
Dessa tre program kan användas växelvis varje dag för att stärka ditt bioenergetiska fält.


Vårda kan användas när du upplever att ditt system är ansträngt.
Ett försvagat bioenergetiskt fält förknippas ofta med dålig hälsa. Att stärka ditt energifält genom lämplig träning, hälsosam näring och rent vatten och återställa den bioenergetiska harmonin är sätt att ta hand om din inre och yttre hälsa.
Med Healy har du nu tillgång till Nuno Ninas teknik, expertis och erfarenhet när som helst.

Prestation kräver stöd.
Energi ökar din förmåga att hantera livets krav, oavsett om du är en vältränad tävlingsidrottare, en stressad chef eller en upptagen småbarnsförälder

Koppla av handlar om att harmonisera dina stressreaktioner. Stress kan vara både resultatet av och orsaken till obalanser i kropp och sinne som kan underminera din hälsa och ditt välmående. Det moderna livet hindrar många av oss att släppa taget om dagens motgångar och stress, så stöd till dig inom detta område kan hjälpa dig att återställa känslan av balans.

 

Frigöra Det finns många orsaker till obehag. I det här programmet jobbar du systemiskt för att hantera den energetiska källan till obehag i det bioenergetiska fältet.

Obs: Healy Individualized Microcurrent Frequencyprogram (IMF) är inte medicinska appar. Avsikten är inte att de ska bota, behandla, lindra, diagnosticera eller förhindra sjukdom, de har inte heller underställts någon granskning av ett anmält organ och är inre del av någon process där överensstämmelsen värderas för MDD/MDR. Informationen på dessa sidor tillhandahålls som referens och endast i utbildningssyfte. Den ska inte användas istället för råd, diagnos eller behandling av läkare. Du bör alltid rådfråga kvalificerad vårdpersonal.

bottom of page