top of page

Hello

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

VAD ÄR HYPNOS OCH HUR KÄNNS DET?

I det här tillståndet är du mer öppen och mottaglig för förändringar och det är här man som bäst kan frigöra sig från gamla mönster och osunda tankar och handlingar och skapa nya programmeringar.

Det finns ingen särskild hypnoskänsla som man kan säga är typisk men det är ett otroligt avslappnat och samtidigt mycket fokuserat tillstånd.

Du har full kontroll och kan inte tvingas till saker du inte vill.

Vad kan hypnos och RTT hjälpa mig med?

Hur går en session till och måste vi ses eller fungerar hypnos på distans?

Allt vi är och gör börjar med en tanke.

Om det så är att kliva upp på morgonen så kommer tanken före handlingen.

Genom hypnos och tankens kraft får du resurser att omprogrammera dig till mer eller mindre vad du vill. Det handlar om att omstrukturera de tankar du tänker om en viss sak/händelse/känsla.

I RTT går vi till roten och ursprunget till varför du gör som du gör, känner som du känner och ofta sätter dig själv i andra hand. Varför du inte lever ditt liv helt och fullt och är den fantastiska person som du faktiskt är.

Hypnos kan hjälpa dig att

– Hitta dig själv och ditt livssyfte

– Stärka ditt självförtroende och din självkänsla

– Känna dig trygg och stark

– Gå ner/upp i vikt

– Äta bättre och bryta osunda mat ovanor

– Bli fri från beroenden

– Bli en bättre talare

– Sova bättre

– Bli av med din stress, oro och ångest

– Smärthantering

– Sorg

m.m.

HUR GÅR EN SESSION TILL?

1. Steg ett är att boka ett introduktionssamtal där vi formulerar och sätter en målbild kring var du är idag och var du vill vara. Det gör vi oftast via telefon i förväg för att du ska få ut så mycket som möjligt av din session när du kommer till mig

2. I steg två ses vi antingen hos mig eller via Skype eller Zoom ( det fungerar precis lika bra – ibland till och med bättre då du är hemma i din egen, välbekanta miljö ) där guidar jag dig in i trans via olika hypnostekniker. 
 

3. I sessionen går vi tillbaka till roten och ursprunget till att du gör som du gör, känner som du känner eller det som just du vill arbeta med. Vi hittar de inställningar och programmeringar som du tagit på dig genom livet och som gör att du kanske fastnat, trampar runt i gegga.

Det är här som RTT är så otroligt kraftfullt och effektivt.

Det är först när vi vet vad som triggar och skaver som vi kan släppa det och lämna det bakom oss och det är först då vi kan installera en helt ny DU den DU som har fått stå tillbaka och som nu är redo att ta plats och växa.

4. De ca 15-20 sista minuterna av din session är det bara ljust.

Nu bygger vi upp, stärker och skapar. Denna del spelar jag in och skickar med dig som en ljudfil att lyssna på varje dag i minst 21 dagar för att VERKLIGEN befästa och installera i dig.

Contact

I'm always looking for new and exciting opportunities. Let's connect.

123-456-7890 

bottom of page